Salı, Şubat 14, 2006

Sonlar ve Sorular...




Sorular... Sorular...

Kendime kızıyorum bazen. Neden insanları yönlendirmek isterim diye. Tipik bir aslan burcu özelliği mi, ya da insanları doğruya yönlendirme çabası mı? Belki de ikisi de değil. İnsanlar seçimlerini çoğu kez yanlış yapabiliyorlar ve onları durdurmak bir hata sanırım. Yanlış yapan kişiler ikinci bir şansları olduğunda da yine bu hakkı da yanlış yapmak için kullanıyorlar. Yani kaderlerini kendileri eğriltiyorlar. Buna benim müdehalem, eğriyi doğru yapma çabam biraz sıradışı oluyor.

Güney Kore filmlerinde olduğu gibi her zaman herşey yolunu sıradışı da olsa bulmuyor. Hımm bunun için MY SASSY GİRL bir örnektir. Ya da BIN-JIP... Kimbilir OASIS bile ya da SAVE TO GREEN WORLD bile. Bittiğini sandığınız anda bitmeyen güzel sonlar... Kafalardaki soruları gideren görüntüler. Sürpriz sonlar.

Kimbilir belki de gördüklerimiz bir yalan. Sadece bize gösterileni görüyoruz. Gerçekten görmemeiz gerekenleri ise gözden kaçırıyoruz. Şimdi susma zamanım geldi galiba. O zaman pause tuşuna basalım ve mümkünse mute ile de kazalara sonuç vermeyelim. Nokta.

Hiç yorum yok: